000175

Бразилия и Аржентина - три желания

Изтекла
Бразилия и Аржентина - три желанияБразилия и Аржентина - три желанияБразилия и Аржентина - три желанияБразилия и Аржентина - три желания

ЦЕНИ

София – Париж – Рио де Жанейро – Игуасу – Буенос Айрес – Монтевидео – Буенос Айрес – Париж – София

всяка неделя от 05.11.2017 до 25.11.2018

12 дни/ 9 нощувки

Транспорт: самолет от София


не просто ТАНГО, ВОДА и САМБА...

а усещане за СТРАСТ, ЧУДО и ЛЮБОВ!!!ДАТИ И ЦЕНИ:

всяка неделя от 05.11.2017 до 25.11.2018: €2022

* Единична стая: + € 420

ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО

1-ви ден: София – Париж

Отпътуване в 07:05ч. от летище София за Париж с полет на авиокомпания "Air France". Пристигане в Париж в 19:00ч. Отпътуване за Бразилия в 23:35ч.


2-ри ден: Париж – Рио де Жанейро

Пристигане в 05:45ч. в Рио де Жанейро - Трансфер до хотел "Americas Copacabana" **** или подобен.

"Бог е създал света за шест дни, а на седмия ден е създал Рио де Жанейро" - така говорят бразилците за своя любим, фантастичен град. Градът е интересна и популярна туристическа дестинация от десетилетия наред. Рио де Жанейро е едно изключително съчетаниe от култура, историческо богатство, нощен живот. Градът е втори по големина в Бразилия и третия по размери мегаполис в цяла Южна Америка.

* Възможност за посещение на Музея на утрешния ден - допълнителна услуга.

Нощувка.


3-ти ден: Рио де Жанейро

Закуска.

* Възможност да се посети планината Корковадо с помощта на малко панорамно влакче през гората, което ще ви отведе до върха. Тук на 700 метра надморска височина над града, се намира една от най-известните и вдъхновяващи забележителности. Посетителите ще се насладят на панорамен изглед към Рио де Жанейро и ще разберат защо града е познат като „Прекрасният Рио!“ (входната такса не е включена).

* Възможност за допълнителна екскурзия - "Рио от птичи поглед" - разходка с хеликоптер - 10 минути.

Нощувка.


4-ти ден: Рио де Жанейро

Закуска.

Свободно време за почивка на плажа и разходка из града.

* Възможност срещу доплащане - Вечеря и самба шоу в бар-вариете "Платформа". Вечеря в ресторант, разположен в един от най-елегантните квартали на Рио. Благодарение на "Момичето от Ипанема", бразилската поп музика е много обичана по света. Това е едно от най-впечатляващите фолклорн/самба представления в Рио де Жанейро. Насладете се на невероятните бразилски ритми.

Нощувка.


5-ти ден: Рио де Жанейро – Водопадите Игуасу

Закуска.

Трансфер до летището, от където се лети за водопадите в Игуасу – едно от най-великите природни чудеса в Света. Трансфер до хотела и настаняване.

Следобед ще посетите бразилската страна на водопадите. От тази част ще имате възможността да наблюдавате невероятна гледка на световното природно богатство на UNESCO (входният билет е включен в цената).

Нощувка.


6-ти ден: Водопадите Игуасу

Закуска.

Екскурзия до аржентинската част на водопадите. На територията на Водопадите Игуасу има 275 отделни катаракта, разположени на километър разстояние 1,5 – 3 км едни от други. Те са по-широки от водопадите Виктория и по-високи от водопадите Ниагара. Турът включва водопадите на „Дяволското гърло“ - които са най-впечатляващите от всички водопади. (входната такса е включена в цената).

* Възможност за посещение на парка на птиците в Игуасу срещу доплащане.

Нощувка.


7-ми ден: Игуасу - Буенос Айрес

Закуска.

Трансфер до летището за полет до Буенос Айрес. Буенос Айрес е най-космополитният град в Южна Америка. Трансфер до хотела.

Настаняване. Свободно време.

* Възможност за заявяване на танго-шоу с вечеря в Буенос Айрес.

Нощувка.


8-ми ден: Буенос Айрес

Закуска.

Полудневна екскурзия в Буенос Айрес. Построен през XIX век, градът наподобява по архитектура и изтънченост на Париж. Турът из града започва с площад Майо, продължава до Casa Rosada, резиденцията на Президента и по протежението на на най-широкия булевард в Света - Avenida 9 de Julio. Ще посетим известния многоцветен район на Boca, катедралата и театъра- опера „ Колон“, която изключително мног онапомня на операта „ Гарние“ в Париж.

Нощувка.


9-ти ден: Буенос Айрес – Монтевидео

Закуска.

Свободно време или еднодневна екскурзия по желание до:

1.Уругвай, Монтевидео: трансфер от хотела до пристанището в Буенос Айрес. Трансфер с редовен ферибот до Уругвай. По време на тази екскурзия ще посетите чаровното крайбрежие със столицата на Уругвай – Монтевидео. Пътуването започва с панорамен ферибот през Рио Плата, след което се разглеждат старинната атмосфера и културни забележителности на Монтевидео по време на панорамна обиколка – сградата на Парламента, театър „Солис“ и много други. Свободно време за разходка по колониалните улици, магазини със уникална храна или почивка на плажа. Това е невероятна възможност да се посети една от Южно-Американските столици за един ден. Обратен трансфер Монтевидео – Буенос Айрес с ферибот.

или:

2.Екскурзия до Сан Исидро, Тигре и Парана Делта в близост до Буенос Айрес (около 7 часа). Разположено северно от града на 27 километра, Тигре е остров, открит за първи път през 1820 година. Едно изключително място за почивка с прекрасни ресторанти, яхт-клубове и хотели. Ще посетите историческия център на Сан Исидро. Разглеждане на пристанището, каналите и обяд в крайречен ресторант. Името на град Тигре идва от населявалите го ягуари в миналото. Днес градът е с типичен британски характер и е изключителен викториански стил.

Нощувка


10-ти ден: Буенос Айрес

Закуска.

Този ден е посветен на аржентинската провинция, където ще се проведе екскурзията до традиционното „Ранчо в Пампата“. Там живеят гаучо и в Санта Сузана ще имате възможност да участвате в редица активности в ранчото – яздене на кон, традиционно фолклорно представление, обяд – барбекю, вино. Ще се насладите на невероятните качества в язденето на коне на гаучо. Връщане в хотела.

Нощувка


11-ти ден: Буенос Айрес – Париж

Закуска.

Свободно време. Напускане на хотела. Трансфер до летището.

Полет от Буенос Айрес до Париж с “Air France” в 16:35 ч.


12-ти ден: Париж – София

Пристигане в Париж в 10:40ч. Излитане от Париж в 12:55ч. Кацане в София в 16:05ч.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА

* Самолетен билет София - Париж - Рио де Жанейро и Буенос Айрес - Париж - София в икономична класа, с включени летищни такси на авиокомпания "Air France"

* Самолетен билет Рио де Жанейро - Игуасу в икономична класа, с включени летищни такси и багаж: ръчен 5кг 55см/45см/20см и чекиран до 23 кг

* Самолетен билет Игуасу - Буенос Айрес в икономична класа, с включени летищни такси и багаж: ръчен 5кг 55см/45см/20см и чекиран до 23 кг

* Всички посочени в програмата трансфери

* Транспорт по програмата

* 3 нощувки със закуски в хотел "Americas Copacabana" **** (или подобен) в Рио де Жанейро

* 2 нощувки със закуски в хотел "Viales Cataratas Hotel" **** (или подобен) в Игуасу

* 4 нощувки със закуски в хотел "Hotel de Las Americas" **** (или подобен) в Буенос Айрес

* Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на застрахователна компания "Армеец" с асистанс и лимит на отговорност 50 000 EUR

* Описаната туристическа програма с лицензиран екскурзовод на английски език

* Обслужване на български език от водач - екскурзовод

* Входни такси за обектите, включени в туристическата програма

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА

* 9 вечери по описаната програма (в хотелите в Беунос Айрес и Игуасу и в бюфет-ресторант в Рио де Жанейро на 10 мин от хотела; не са включени напитки): € 255

* Държавна такса при напускане на Аржентина (заплаща се лично на летището при отпътуване): 30 USD

* Музеят на утрешния ден в Рио де Жанейро: € 40

* Екскурзия "Рио от птичи поглед" с хеликоптер - 10 минути: € 179

* Вечеря и самба шоу в бар-вариете "Платформа": € 113

* Екскурзия до Парка за птици: € 17

* Екскурзия до Сан Исидро, Тигре и делтата на р. Парана: € 81

* Танго-шоу с вечеря в Буенос Айрес: € 127

* Екскурзия до Монтевидео, Уругвай: € 289

* Екскурзия с хеликоптер над Буенос Айрес (заявява се и се заплаща на място)

* Посещение на на опера или балет в театър "Колон" (заявява се и се заплаща на място).

* Бакшиши.

* Лични разходи.

* За лица над 69 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

ВОДОПАДИТЕ ИГУАСУ

Водопадите Игуасу са сред най-мащабните прирородни феномени. Намират се на границата между Аржентина (80%) и Бразилия (20 %). Образувани са преди 120 милиона години и са най-големите водопади в света! Не случайно, през 2011 година, са избрани сред 28 финалисти за едно от новите 7 чудеса на природата!!!

Игуасу представляват съвкупност от около 275 водопада, създадени от река Игуасу и Парана непосредствено до устието ѝ. В зависимост от състоянието на водната маса в реката, броят на водопадите варира от 150 до 300, а височината им е между 40 и 82 метра. Средното количество вода от реката, което връхлита от водопадите, е около 1500 м3 в секунда, като през различните годишни сезони варира между 500 и 6500 м3 в секунда. Разположени са под формата на подкова с дължина 2700 м. Най-впечатляващ от тях е водопадът „Дяволското гърло“. Водопадите са само част от национален парк Игуасу, който е най-големият субтропичен резерват в света и един от най-посещаваните туристически обекти в Южна Америка ~1 млн. посетители годишно.

УСЛОВИЯ

ЗАБЕЛЕЖКИ:

* Цената на екскурзията е калкулирана при цена на самолетния билет 900 € (с включени летищни такси). При промяна цената на самолетния билет агенцията си запазва правото за промяна цената на туристическия пакет в съответната посока

* Цената на екскурзията е калкулирана при цена на самолетния билет за вътрешните полети - Рио де Жанейро - Игуасу и Игуасу - Буенос Айрес - 320 USD с летищни такси. При промяна в цената на самолетния билет агенцията си запазва правото за промяна цената на туристическия пакет в съответната посока.

* Цената на екскурзията е определена при следния валутен курс 1 $ = 1.85 BGN. При промяна на валутния курс с над 5% агенцията си запазва правото да промени цената в съответната посока.

* Екскурзията се провежда при минимум 15 записани туристи.

* Туроператорът си запазва правото да прави промени в програмата.


ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ:

* София - Париж: 07:05ч. - 19:00ч.

* Париж - Рио де Жанейро: 23:35ч. - 05:45ч.

* Буенос Айрес - Париж: 16:35ч. - 10:40ч.

* Париж - София: 12:55ч. - 16:05ч.

** Възможни са промени в полетното разписание!


ПОЛЕЗНО:

* Валутен курс:

1 USD = 15,50 ARS (аржентинско песо)

1 USD = 3,45 BRL (бразилски реал)

1 USD = 30 UYU (уругвайско песо)

* Часово време:

София - 12 ч.

Буенос Айрес - 7 ч.

Рио де Жанейро - 8 ч.

Монтевидео - 7ч.


МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ:

Аржентина, Бразилия, Уругвай: Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.


ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ:

Аржентина: Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт минимум 6 месеца след датата на влизане в страната. Не е необходимо да се издава виза за български граждани, желаещи да посетят Аржентина за срок, не по-дълъг от 90 последователни дни. При напускане на Аржентина на летището при отпътуване се заплаща лично държавна такса от 30 USD.

Бразилия: Българските граждани, пътуващи за Бразилия, е необходимо да притежават валиден паспорт минимум 6 месеца след датата на влизане в страната. Не е неоходимо да се издава виза за български граждани, желаещи да посетят Бразилия за срок, не по-дълъг от 90 последователни дни.

Уругвай: Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден международен паспорт минимум 6 месеца след датата на влизане в страната. На българските граждани не е необходима виза за престой до 90 дни в Уругвай. Това пребиваване може да бъде удължено в Националната служба по миграцията, като цената е около 20 щатски долара.

email: air@4aholiday.com

tel: 0892 905 025