000708

Азорски острови и Мадрид

Изтекла
Азорски острови и МадридАзорски острови и МадридАзорски острови и МадридАзорски острови и МадридАзорски острови и МадридАзорски острови и Мадрид

ЦЕНИ

София - Мадрид - Ангра ду Еруижму - Прая да Витория - Монте Бразил - Кабрас - Сан Себастиан - Мадрид - София

дати от 20.09.2017 до 25.10.2017г.

10 дни / 9 нощувки

Транспорт: самолет от СофияЦЕНИ И ДАТИ НА ЗАМИНАВАНЕ:

Отпътуване: ВСЯКА СРЯДА от 20.09.2017г. до 25.10.2017г.

ЦЕНИ:


Хотели по програмата:

Angra Garden 3*, Терсейра
Do Caracol 4*, Терсейра
Angra Marina 5*, Терсейра

При интерес, моля, изпратете запитване.

ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО

ДЕН 1:

06:30 ч. - отпътуване от летище София за Мадрид с авиокомпания Ryanair. 09:05 ч. – пристигане в Мадрид. Трансфер до хотела.

* Възможност за пешеходна разходка в старата част на града с екскурзовод на български по желание (с доплащане - 55 лв. за възрастни, 45 лв. за деца до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България, провежда се при минимум 6 човека): пл. „Ориенте”, пл. „Испания”, „Гран Виа”, пл. „Пуерта дел Сол”, „Пласа Майор”.

Нощувка.


ДЕН2:

Закуска. Свободен предиобед в Мадрид.

Трансфер до летището. 18:25 ч. - чартърен полет до летището на остров Терсейра. 19:30 ч. – пристигане. Трансфер до хотела в Ангра ду Еруижму.

Нощувка.


ДЕН 3:

Закуска. Свободен ден за отдих и разходки сред красивата природа на острова или:

* Възможност за полудневна пешеходна екскурзия в столицата Ангра ду Еруижму (Angra do Heroísmoе) с включен обяд. Програмата включва разглеждане на ботаническата градина (Jardín Duque de Terceira), Градския музей, разположен в сградата на Францискански манастир от XVII век, централния площад със сградата на Кметството, Двореца на местните управници (Palacio de los Capitanes Generales), Театъра, манастира „Сао Гонсало“, катедралата, църквата „Мизерикордия”. Тази полудневна пешеходна програма е включена в пакети, които можете да закупите предварително – относно доплащането – моля, вижте в "Допълнителна информация". Завръщане в хотела.

Нощувка.


ДЕН 4:

Закуска. Свободен ден за отдих и разходки сред красивата природа на острова или:

* Възможност за полудневна екскурзия в един от най-модерните градове на Азорските острови – Прая да Витория и разглеждане на забележителностите в града и включен обяд. Тази полудневна програма е включена в пакета, който можете да закупите предварително – относно доплащането – моля, вижте в "Допълнителна информация". Завръщане в хотела.

Нощувка.


ДЕН 5:

Закуска. Свободен ден за отдих и разходки сред красивата природа на острова или:

* Възможност за полудневна екскурзия с автобус до угасналия вулкан Монте Бразил с включен обяд. Вулканът е заобиколен от крепостни стени, дълги 4 км, които формират едно от главните укрепления на остров Терсейра, използвано дълги години за защита от португалските войски. Екскурзията включва посещение на крепостта отвътре. Тази полудневна програма е включена в пакети, които можете да закупите предварително – относно доплащането – моля, вижте в "Допълнителна информация". Завръщане в хотела.

Нощувка.


ДЕН 6:

Закуска. Свободен ден за отдих и разходки сред красивата природа на острова или:

* Възможност за полудневна морска екскурзия до островите Кабрас с наблюдение на китове и делфини. До островите се стига с корабче, от което туристите могат да наблюдават китове и делфини. Покрай остров Терсейра преминават около 30% от световната миграция на китове. Азорските острови са едно от основните места за наблюдение на китове и тази програма е една от задължителните атракции тук. Завръщане в хотела. Тази полудневна програма се предлага самостоятелно или заедно с други екскурзии, включени в пакет, който можете да закупите предварително – относно доплащането – моля, вижте в "Допълнителна информация".

Нощувка.


ДЕН 7:

Закуска. Свободен ден за отдих и разходки сред красивата природа на острова или:

* Възможност за полудневна екскурзия с автобус в околностите на град Сан Себастиан с включен обяд. Екскурзията започва с разходка из местността Mirador Ribeirinha, откъдето се разкрива невероятна гледка към столицата на Терсейра и заобикалящата я природа, продължава към китнотото градче Сан Себастиан (São Sebastião) с едноименната църква и завършва в местността Mirador de Serra do Cume – откъдето се открива панорама към целия остров. Завръщане в хотела. Тази полудневна програма е включена в пакети, които можете да закупите предварително – относно доплащането – моля, вижте в "Допълнителна информация".

Нощувка.


ДЕН 8:

Закуска. Свободен ден за отдих и разходки сред красивата природа на острова или:

* Възможност за полудневна екскурзия с автобус до градчето Бишкойтуш (Biscoitos) с включен обяд. Програмата включва посещение на музея на виното, който се намира тук. Винопроизводството е един от основните отрасли в икономиката на острова, заради благоприятните климатични условия и плодородните почви. Тази полудневна програма е включена в пакет, които можете да закупите предварително – относно доплащането – моля, вижте в "Допълнителна информация". Завръщане в хотела.

Нощувка.


ДЕН 9:

Закуска.

Трансфер до летището на остров Терсейра. 12:30 ч. – чартърен полет до Мадрид. 17:25 ч. – пристигане. Трансфер с шатъл бъс до хотела в района на летището. Настаняване.

Нощувка.


ДЕН 10:

Закуска. Свободно време.

Следобед – трансфер с шатъл бъс до летището. 20:05 ч. – отпътуване за София с авиокомпания “Ryanair”. 00:30 ч. – пристигане.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА

* Самолетен билет София-Мадрид-София с авиокомпания „Ryanair“;

* 1 нощувка със закуска в централно разположен хотел в Мадрид (през първия ден от програмата);

* 1 нощувка със закуска в хотел, разположен в близост до летището на Мадрид (през последния ден от програмата);

* Трансфер в Мадрид летище - хотел - летище в първия и втория ден от програмата;

* Трансфер с шатъл бъс в Мадрид летище - хотел - летище в предпоследния и последния ден от програмата;

* Самолетен билет Мадрид - Терсейра - Мадрид;

* 7 нощувки със закуски на остров Терсейра;

* Трансфери в Терсейра (летище - хотел - летище);

* Багаж за всички полети - 20 кг. на пътник + 8 кг. ръчен багаж;

* Медицинска застраховка с покритие 10 000 €

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА

* Полудневна пешеходна разходка в старата част на Мадрид с екскурзовод на български по желание (с доплащане - 55 лв. за възрастни, 45 лв. за деца до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България, провежда се при минимум 6 човека.

* Екскурзия до островите Kабрас с включен обяд: 88 лева на възрастен, 50 лв. за деца до 11 години, 0-3 г. – безплатно.

* Пакет от 3 допълнителни екскурзии с включени обяди (без напитките)- Ангра ду Ероижму+Монте Бразил+Ангра и Сан Себастиан : 235 лв. за възрастен, 117 лв. за деца до 11 години, 0-3 г. – безплатно.

* Пакет от 4 допълнителни екскурзии с включени обяди (без напитките)- Ангра ду Ероижму+Монте Бразил+Ангра и Сан Себастиан+Бишкойтуш : 337 лв. за възрастен, 168 лв. за деца до 11 години, 0-3 г. – безплатно.

* Пакет от 6 допълнителни екскурзии с включени обяди (без напитките)-Ангра ду Ероижму+Монте Бразил+Ангра и Сан Себастиан+Бишкойтуш+Прая да Витория+Кабрас : 505 лв. за възрастен, 252 лв. за деца до 11 години, 0-3 г. – безплатно.

* Обиколка на старата част на Мадрид: 55 лв. за възрастен, 45 лв. за деца до 11 г., 0-3 г. – безплатно.

* Наем на кола на остров Терсейра

* Доплащане за полупансион при кат. A 269 лв.

* Доплащане за полупансион при кат. B 275 лв.

* Доплащане за полупансион при кат. C 285 лв.

* Таксите за вход в музеи, билети градски транспорт и пр.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Хотели по програмата:


Angra Garden 3*, Терсейра

Хотел Angra Garden 3* - разположен в самия център на столицата Ангра ду Ероижму. Стаите са модерно обзаведени, разполагат с телевизор, мини бар, баня/WC, сешоар, безжичен интернет. В хотела има вътрешен басейн с джакузи. Намира се на около 5 мин. пешеходно разстояние от брега на океана.Do Caracol 4*, Терсейра

Хотел Do Carasol 4* - разположен на брега на океана, хотелът разполага с панорамен басейн, с гледка към Атлантическия океан. Стаите са с луксозно оборудване, тераса с гледка към океана, минибар, телевизор, безплатен безжичен интернет, баня/WC, сешоар;Angra Marina 5*, Терсейра

Хотел Angra Marina 5* - хотелът първият с 5 звезди на острова, с идеална локация на брега на океана и недалеч от центъра на града. Всички стаи са луксозно оборудвани с тераси и с минибар, баня с хидромасажна вана и пр. Хотелът разполага с външен и вътрешен басейн.

УСЛОВИЯ

УСЛОВИЯ:

* Свободните места по посочените цени са ограничени.

* Цената е валидна до изчерпване на самолетните билети.

* Резервация се прави срещу внесен депозит в размер на 70% от цената и сключен договор за организирано пътуване. Доплащането се извършва най-късно 15 дни преди датата на отпътуването.

* При отказ на клиента от пътуване туроператорът възстановява стойността на пакета, според общите си условия, като при издаден самолетен билет влизат в сила анулационните условия на авиопревозвача.


ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ:

Превозвач: Ryanair

* София – Мадрид 06:30 – 09:05

* Мадрид – София 20:05 – 00:30


ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ:

* Допълнителните екскурзии на остров Терсейра са с екскурзовод на английски или испански език и се заявяват и заплащат в България, а не на място.

* Те се предлагат в три пакета, които включват 3, 4 и 6 екскурзоводски програми. Изключение прави само една от предлаганите екскурзии, а именно ЕКСКУРЗИЯТА ДО ОСТРОВИТЕ КАБРАС С ВКЛЮЧЕН ОБЯД, която се предлага самостоятелно.

* Възможно е последователността в осъществяването на посочените допълнителни програми на остров Терсейра да бъде променена.


НАЕМ НА КОЛА НА О-В ТЕРСЕЙРА:

Автомобил/Период:

2 дни

3 дни

4 дни

5 дни

6 дни

7 дни

Група А Peugeot 107

134 лв.

198 лв.

264 лв.

332 лв.

396 лв.

470 лв.

Група Б Peugeot 208

164 лв.

240 лв.

324 лв.

404 лв.

484 лв.

505 лв.


* Забележка: При наемане на автомобил се заплаща допълнително 20 лв. такса резервация.

email: air@4aholiday.com

tel: 0892 905 025