000055

ПЕРЛИТЕ НА МРАМОРНО МОРЕ

Изтекла
ПЕРЛИТЕ НА МРАМОРНО МОРЕПЕРЛИТЕ НА МРАМОРНО МОРЕПЕРЛИТЕ НА МРАМОРНО МОРЕ

ЦЕНИ

Бургас - Силиври - Текирдаг - Лозенград - Бургас

22.10.2017

Еднодневна екскурзия

Транспорт: автобус от Бургас


Цена за възрастен: 35 лв.

Цена за лица до 12 г.; над 65 г.; групи 10 и повече човека: 32 лв.

ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО

06.00 ч. Отпътуване от Бургас, ул. ”Булаир”, срещу хотел „Булаир”. Преминаване на границата през ГКПП Малко Търново-Дерекьой.
Пристигане в Силиври – един от големите курортни центрове в Турция и с право в наричан "Перлата на Мраморно море". В околностите на града се намират множество вилни и ваканционни селища. В миналото градът е бил много важен за сигурността на византийската столица – Константинопол. От Силиври е започвала отбранителната система на император Анастасий I и стигала чак до черноморската крепост Деркос (дн. Къйъкьой). Свободно време за разходка в крайбрежната и централна част на града. Отпътуване за най-големият МОЛ в района – “МАКСИ”. Свободно време за покупки.
Отпътуване за Текирдаг – областен център, разположен на брега на Мраморно море. Прочут със своите кюфтета и турска ракия – Текирдаг е сред Перлите на южната ни съседка. Градът е обитаван от древни времена, както от траки, така и от гърци. Днес Текирдаг е един модерен град, който впечатлява посетителите си с оживената си главна улица и красивата крайбрежна алея. Свободно време за разходка и обяд.
Отпътуване за Лозенград/Къркларели. Свободно време в центъра на Лозенград за разходка и покупка на турски сладкиши и деликатеси. 18.00 ч.
Отпътуване за България, преминаване на границата и пристигане в Бургас около 22.00 ч.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА

* Tранспорт с лицензиран автобус;

* Пътни и гранични такси, паркинг;

* Водач от агенцията по време на пътуването;

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА

* Доплащане за медицинска застраховка с лимит 5000 € за лица на възраст до 84.99 г. – 2.00 лв.; лица над 85 год. не се застраховат;

* Лични разходи, градски транспорт и входни такси.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Турция: няма визови и санитарни изисквания; забранено пушенето на закрити обществени места;

Валутен курс: 1.00 TRL ≈ 0.54 лв.;

НЯМА часова разлика (от последната седмица на месец октомври до последната седмица на месец март: България 12:00 ч., Турция 13:00 ч. )

УСЛОВИЯ

Необходими документи: - международен паспорт с дата на валидност не по-малко от 60 дни от датата на влизане в Турция; - за лицата под 18 години, пътуващи сами, непридружени от родителите си или с единия от родителите – освен международен паспорт се изисква и нотариално заверена декларация за съгласие /съответно от единия или двамата родители - в зависимост от случая/, че са съгласни детето им да пътува в чужбина – оригинал и копие и акт за раждане – копие. Оригиналната декларация за родителското разрешение, копието от нея и копието на акта за раждане на детето следва да се носят по време на пътуването.

Начин на плащане: заплащане на пълната сума и сключване на договор за организирано пътуване;

Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването – 45 пълноплащащи туристи;

Срок за уведомление за неосъществяване на пътуването поради несъбран необходим минимален брой туристи – 2 дни преди датата на отпътуване;

email: air@4aholiday.com

tel: 0892 905 025