000272

ОСТРОВ БАЛИ, ИНДОНЕЗИЯ

Изтекла
ОСТРОВ БАЛИ, ИНДОНЕЗИЯОСТРОВ БАЛИ, ИНДОНЕЗИЯОСТРОВ БАЛИ, ИНДОНЕЗИЯОСТРОВ БАЛИ, ИНДОНЕЗИЯОСТРОВ БАЛИ, ИНДОНЕЗИЯОСТРОВ БАЛИ, ИНДОНЕЗИЯОСТРОВ БАЛИ, ИНДОНЕЗИЯОСТРОВ БАЛИ, ИНДОНЕЗИЯОСТРОВ БАЛИ, ИНДОНЕЗИЯ

ЦЕНИ

Денпасар - Кандидаса - Ловина - Убуд

Очаквайте новите ни дати скоро!

10 дни / 7 нощувки

Транспорт: самолет от София

Дати и цени:

27.10.2017 - 1947Е

Доплащане за единична стая - 471Е

ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО

ДЕН 1

Отпътуване в 15:40 ч. от летище София за Доха с полет на авиокомпания “Qatar Airlines”. Пристигане на летището в Доха в 23:10.

ДЕН 2

02:20 ч. - отпътуване за о-в Бали. Пристигане в Денпасар в 18:50 ч. Трансфер до хотела. Настаняване в хотел „Ayodya Resort Bali“ 4* или подобен. Нощувка.

ДЕН 3

Закуска. Отпътуване за Кандидаса. По пътя се прави спирка в селището Батубулан. Представление на традиционните балийски танци, пресъздаващи безкрайната битка между доброто и злото. Посещение на известния храм на Бангли; „Залата на правосъдието“, построена през 1710 г. и която се намира в центъра на Клунгкунг; пещерата „Гоа Лаула”, населена от хилядите свещени прилепи и селото Танганан, където наследниците на коренното население на Бали са съхранили своите традиции и веднъж в годината провеждат церемониалната борба „Панданус”. Настаняване в хотел „Candi Beach Cotage” 4* или подобен. Нощувка.

ДЕН 4

Закуска. Отпътуване към северната част на Бали. По пътя ще имате възможност да видите малки села, оградени от оризови тераси, както и най-големия храм на остров Бали - „Бесаких“, наричан още „майчиния храм“. Той е построен на склона на вулкана „Гунуг Агунг”, висок 3142 м, откъдето се открива великолепна панорамна гледка към половината остров. Посещение на свещения храм „Пура Бейджи“. Настаняване в хотел „Puri Bagus Lovina” 4* или подобен. Нощувка.

ДЕН 5

Закуска. Отпътуване за град Убуд, често наричан „културното сърце” на Бали. Посещение на прекрасния водопад „Гитгит”, планинското селище Бедугул с невероятна гледка към езерото Братан, красивия храм „Улун Дану”, „Свещената гора на маймуните“ с които съжителстват и прилепи, и плаващия храм „Танах Лот“, известен с красивите си залези. Настаняване в хотел „Мaya Ubud Resort & Spa” 4* или подобен. Нощувка.

ДЕН 6

Закуска. Посещение на културното селище Убуд, известно със своите картинни галерии, представящи шедьоври в традиционен и модернистичен стил. Отпътуване за Мас и Целук, където ще имате възможност да видите талантливите местни занаятчии в техните традиционни работилници: ковачите на сребро от Целук и дърворезбарите от Мас. Следобед отпътуване за Денпасар. Настаняване в хотел „Grand Balisani Suites” ****. Вечеря. Нощувка.

ДЕН 7

Закуска. Свободно време с възможност за плаж. Вечеря. Нощувка.

ДЕН 8

Закуска. Свободно време с възможност за плаж. Вечеря. Нощувка.

ДЕН 9

Закуска. Трансфер до летището. Отпътуване в 22:20 ч. за Доха с полет на авиокомпания “Qatar Airlines”.

ДЕН 10

Пристигане в Доха 04:55 ч. В 08:40 ч. отпътуване за София. В 14:30 ч. пристигане на летище София.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА

* Самолетен билет София - Доха - Денпасар - Доха - София в икономична класа, с включени летищни такси на авиокомпания "Qatar Airlines"

* Трансфер летище - хотел - летище

* 4 нощувка със закуска в хотел "Ayodya Resort Bali Nusa Dua" 4* или подобен

* 1 нощувка със закуска в хотел "Candi Beach Cotage" 4* или подобен в Кандидаса

* 1 нощувка със закуска в хотел "Puri Bagus Lovina" 4* или подобен в Ловина

* 1 нощувка със закуска в хотел "Мaya Ubud Resort & Spa" 4* или подобен в Убуд

* Описаната туристическа програма по маршрута

* Входни такси за посочените в програмата обекти

* Транспорт по описания маршрут с кола/ минибус/ автобус с климатик

* Екскурзоводско обслужване на немски или английски език от 3-я до 6-я ден

* Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 50 000 EUR на застрахователна компания "Армеец"

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА

* Виза за Индонезия (около 30$)

* Разходи от личен характер.

УСЛОВИЯ

Цената на екскурзията е калкулирана при цена на самолетния билет 928 € с включени летищни такси. При промяна в цената на самолетния билет агенцията си запазва правото за промяна цената на туристическия пакет в съответната посока.

Визов режим:За български граждани се прилага режим „виза при пристигане“ в Индонезия. Визата се получава срещу такса от около 10 $ за 7 дни и 30 $ за максимум 30 дни. Необходими документи за получаване на виза са задграничен паспорт със срок на валидност 6 месеца към планираната датата на връщане в България. Визата не може да се удължава. Заплаща се и се получава на място на летището.

Задължителни ваксини - няма

Препоръчителни ваксини - няма

Часово време:

София: 12 ч.

Денпасар: 5 ч.

Валутен курс:

1 EUR = 11,57 IDR

1 USD = 8,94 IDR

ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ

Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт минимум 6 месеца след датата на влизане в страната и предварително издадена виза, получена в дипломатическите и консулските представителства на страната в чужбина.

МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ

Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

email: air@4aholiday.com

tel: 0892 905 025