001312

КАНКУН И РИВИЕРА МАЯ - МЕКСИКАНСКА ФАНТАЗИЯ

Изтекла
КАНКУН И РИВИЕРА МАЯ - МЕКСИКАНСКА ФАНТАЗИЯКАНКУН И РИВИЕРА МАЯ - МЕКСИКАНСКА ФАНТАЗИЯКАНКУН И РИВИЕРА МАЯ - МЕКСИКАНСКА ФАНТАЗИЯКАНКУН И РИВИЕРА МАЯ - МЕКСИКАНСКА ФАНТАЗИЯКАНКУН И РИВИЕРА МАЯ - МЕКСИКАНСКА ФАНТАЗИЯКАНКУН И РИВИЕРА МАЯ - МЕКСИКАНСКА ФАНТАЗИЯКАНКУН И РИВИЕРА МАЯ - МЕКСИКАНСКА ФАНТАЗИЯКАНКУН И РИВИЕРА МАЯ - МЕКСИКАНСКА ФАНТАЗИЯКАНКУН И РИВИЕРА МАЯ - МЕКСИКАНСКА ФАНТАЗИЯКАНКУН И РИВИЕРА МАЯ - МЕКСИКАНСКА ФАНТАЗИЯ

ЦЕНИ

ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО

ДЕН 1 - /10.10/

Полет от София до летище Канкун през Мадрид. Осигурена нощувка в Мадрид. На 11.10 - полет за Мексико /Канкун/ в 14:55 ч. - Терминал 4 на летище Мадрид с Evelop Airlines.

ДЕН 2 - /11.10/

18:10 ч. Кацане в Канкун. Посрещане на летището от представител на фирмата-партньор в Мексико. Трансфер от летището до хотела и настаняване.

Нощувка.


ДЕН 3 - /12.10/ до ДЕН 8 - /17.10/

Закуска.

Свободно време или екскурзия по желание.

Нощувка.


ДЕН 9 - /18.10/

Закуска. Свободно време до късния следобед.

Организиран трансфер от хотела за вечерен полет от Канкун до Мадрид в 20:15. Кацане на 19.10 в 13:00.


ДЕН 10 - /19.10/

Полет в 19:40 от Мадрид за София. Кацане на летище София в 23:55.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА

* Самолетен билет за редовен полет: София-Мадрид-Канкун-Мадрид-София с включени летищни такси /подлежат на препотвърждение при резервация/, 1 бр. ръчен багаж и 1 бр. чекиран багаж до 20 кг.

* 1 нощувка със закуска в Мадрид в хотел 3*.

* Посрещане от представител на фирмата-партньор в Канкун;

* Трансфер: летище-хотел-летище в Канкун.

* 7 нощувки на база All Inclusive в избрания хотел;

* Медицинска застраховка за 15 000 EUR.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА

* Трансфер летище Мадрид-хотел-летище Мадрид

* Chichén Itzá - 120 EUR;

* Xochimilco от Ривиера Мая - 120 EUR ;

* Tulum Jungla Maya - 140 EUR;

* Paradise Islands - 120 EUR;

* Dolphin Cat & Royal Swim Vip - 190 EUR;

* Coba Tulum - 140 EUR;

* Xplor Fuego - 150 EUR;

* Лични разходи

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ

Chichén Itzá - 120 EUR

Без съмнение, Chichén Itzá е едно от най-внушителните археологически обекти в Мексико. Неговата главна пирамида, Ел Кастило или Кукулкански храм, е структура, известна с прожектирането на игра на светлина и сенки по време на пролетното и есенното равноденствие, което придава вид на змия, която слиза по стълбите.

Въпреки че цялата археологическа зона е чудо на пред-испанската архитектура, именно пирамидата Ел Кастило е най-често срещаният обект на изследване в древния град. Тя все още съдържа загадъчна аура, епицентър на визията на Кукулкан, перната змия, божество с голяма стойност за маите. Сега екип от археолози откри последната голяма изненада: още една пирамида в още две.

10 ЛЮБОПИТНИ ФАКТИ ЗА ЧИЧЕН ИЦА:

1. Цялата площ покрива до 25 km2 наведнъж.

2. Името му означава "град на ръба на кладенеца на Itzáes".

3. Всяка година той получава повече от един милион посетители.

4. Смята се, че първите му жители идват от Петен, сега Гватемала.

5. Тя е изоставена около 1250 г. сл. Хр C.

6. Храмът Кукулкан има 365 стъпки.

7. Наблюдението на Венера е направено в обсерваторията на Ел Каракол.

8. В края на десети век толтеките, които формирали друг пред-испански град, нахлули в града.

9. Археологическата зона е обект на световното наследство от ЮНЕСКО.

10. Архитектурата на град Чичен Ица е комбинация от стил на маите и стил Толтек, поради влиянието на последния град.

Xochimilco от Ривиера Мая - 120 EUR

Шошимилко е идеалното място за една автентична мексиканска фиеста. Този тур представлява обиколка на борда на колоритните "trajineras", които представят всеки един от мексиканските щати и където ще намерите всичко необходимо, за да направите нощта незабравима. Между вкусовете на специфичната кухня и шотовете текила обхождате красивите канали, които съставят Шошимилко; танцувайте в ритъма на мариачи и маримба и научете повече за мексиканските традиции в тази атмосфера на фиеста, музика и фолклор.

Tulum Jungla Maya - 140 EUR

Разгледайте археологическия обект Тулум, единственият археологически обект с изглед към морето и откъдето можете да се насладите на невероятна гледка към красивото Карибско море. Плажът Тулум е обявен за четвъртият най-красив в света! Влезте в невероятната система Сак-Aктун, най-дългата подземна река в света и се възхитете се на хилядолетни скални образувания. Изживейте свободно скално спускане и плувайте в красивия ченоте Яксмуул.

Paradise Islands - 120 EUR

Насладете се на прекрасно преживяване с гмуркане с шнорхел в Карибско море и посещение на пуст тропически остров с бял пясък, кристално чиста вода и фантастична дива природа. Остров Контой е перфектната възможност за тези, които обичат природата и искат да се насладят на красотата на пустинен остров.След това ще имате свободно време на Остров Мухерес.

Dolphin Cat & Royal Swim Vip - 190 EUR

Dolphin Royal Swim e eдна от най-динамичните, образователни и забавни програми. Ще се насладите на директният контакт с делфините,които ще изпълнят маневрата, наречена "foot push" или теглене с гръбната перка, теглене с коремната перка, скокове и акробатика, целувки, пляскане, пеене и безкрайни незабравими преживявания.

Coba Tulum - 140 EUR

Тази ексклузивна експедиция предлага доближаване до културата на маите, при посещение на древните градове на славната предколумбова цивилизация. Посетете археологическия обект Коба и открийте НохочМул, най-високия храм на полуостров Юкатан.Ще бъдете изумени от внушителния археологически обект Тулум, построен на върха на скала, от който можете да видите впечатляваща гледка към Карибско море.

Xplor Fuego - 150 EUR

Почувствайте интензивността на нощта, плъзгайки се по невероятните въжени линии, карайте амфибийни превозни средства между мистериозни каверни и се потопете в освежаващите води на подземна река. Обиколката Xplor Fuego се превръща в несравнимо приключение, в което джунглата оживява в нощта, заобиколена от небето, пълно със звезди.

УСЛОВИЯ

УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ:

Записването се извършва срещу авансово плащане в размер на 25% от стойността на туристическия пакет и сключен Договор за организирано пътуване. Заплащането на остатъка от дължимата сума се извършва не по-късно от 30 дни преди обявената начална дата на отпътуване. Възможност за плащане на 3 вноски, но не по-късно от обявения срок.


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

* Задграничен паспорт, валиден най-малко 6 месеца

* МИНИМАЛЕН БРОЙ УЧАСТНИЦИ: няма


ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ:

10/10/2019 08:35 Sofia

10/10/2019 11:10 Madrid


11/10/2019 14:55 Madrid Barajas

11/10/2019 18:10 Cancún


18/10/2019 20:15 Cancún

19/10/2019 13:00 Madrid


19/10/2019 19:40 Madrid

19/10/2019 23:55 Sofia

ЗАБЕЛЕЖКА:

Цената на самолетните билети София-Мадрид-София може да претърпи промяна и подлежи на препотвърждение при резервация.

Информираме ви, че в съответствие с изискванията, установени от мексиканските и американските власти (чрез прелитане на въздушното ви пространство), Evelop трябва да съобщи данните на пътниците на органите на вътрешния контрол на правителството (име), фамилно име, паспорт, дата и място на раждане) и информация за резервацията, преди пристигане в страната по местоназначение. Мексиканските и американските власти могат да откажат прелитане на въздушното си пространство на определени лица, така че в този случай засегнатите пътници ще бъдат лишени от достъп на борда на самолета, тъй като това е отговорност на засегнатия пътник да спазва изискванията на тези страни. Препоръчително е да се консултирате с посолствата / консулствата на тези страни.

ВАЖНО ВНИМАНИЕ:

Наложително е всички данни за пътниците да съвпадат точно с информацията, която се съдържа в паспорта ви, в противен случай може да ви бъде отказан достъп на борда.

Нашият изходен терминал в Мадрид-Барахас е Т4. Представяне на летището три часа преди заминаването на полета.

email: air@4aholiday.com

tel: 0892 905 025