000432

СВЕТИ ВАЛЕНТИН В ПАРИЖ

Изтекла
СВЕТИ ВАЛЕНТИН В ПАРИЖСВЕТИ ВАЛЕНТИН В ПАРИЖСВЕТИ ВАЛЕНТИН В ПАРИЖСВЕТИ ВАЛЕНТИН В ПАРИЖСВЕТИ ВАЛЕНТИН В ПАРИЖСВЕТИ ВАЛЕНТИН В ПАРИЖ

ЦЕНИ

София - Париж - София

12.02.2018 - 16.02.2018

5 дни / 4 нощувки

Транспорт: самолет от СофияЦена на възрастен в двойна стая - 855 лева

Единична стая - 1090 лева

Цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни - 820 лева

Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен - 830 лева

ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО

1 ден: – 06:35 ч. - полет София - Париж. 08:45 ч. - кацане на летище „Бове” в района на Париж. Трансфер с шатъл автобус от летището до „Порт Майо“ в центъра на Париж. Самостоятелно придвижване до хотел Ambassadeur ***. Настаняване. Свободно време. Нощувка.

2 ден - Закуска. Свободен ден в Париж с възможност за самостоятелно разглеждане на музеи – музея Орсе, Роден, Лувъра, Пантеона и пр. Нощувка.

3 ден -  (Св. Валентин) – Закуска. Свободно време. След обяд - по желание полудневна пешеходна програма "Пти Пале и Шан-з-Елизе" (с доплащане 45 лв. за възрастни, 35 лв. за деца до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва екскурзоводско обслужване на български език и резервация за групово посещение в музея "Пти Пале". Програмата включва: разглеждане с екскурзовод на български език на Музея на изящните изкуства "Пти Пале”, фотопауза на моста "Александър III", беседа пред Елисейския дворец, разходка по „Шан-з-Елизе“. Програмата започва от музея "Гревен" и завършва на площад „Конкорд“. Заедно с екскурзовода, групата ползва метро за придвижване от музея "Гревен" до "Пти Пале", като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията. Музеят "Пти Пале" е безплатен. Вечерта – възможност за посещение на кабаре (с доплащане). Нощувка.

4 ден - Закуска. Програма по желание - панорамна обиколка на Париж с автобус и екскурзовод на български (с доплащане 80 лв. на човек и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; програмата се провежда при минимум 8 човека): квартала „Монмартър“ (базиликата „Сакре Кьор“, площада на художниците), Гранд Опера, “Плас Вандом”, “Плас Конкорд”, „Шан-з-Елизе”, Триумфалната арка, Айфеловата кула, Дома на Инвалидите, квартала „Монпарнас“, Латинския квартал (Пантеона, Сорбоната, Люксембургската градина). Следобед - разглеждане на острова Сите (катедралата „Нотр-Дам-дьо-Пари“, Пале дьо Жюстис, Светия параклис, Консиержери, площад „Шатле”) и острова Сен Луи. Свободно време. Възможност за посещение на Айфеловата кула. Възможност за разходка с корабче по Сена. Нощувка.

5 ден - Напускане на хотела. Самостоятелно придвижване от хотела до „Порт Майо“. Трансфер с шатъл автобус до летище „Бове“. 09:15 ч. – полет Париж - София. 13:00 ч. – кацане в София.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА

* Самолетен билет София - Париж - София

* Летищни такси;

* 1 салонен багаж до 10 кг с размери 55х40х23 см;

* Трансфер с шатъл от летището до "Порт Майо" в центъра на Париж;

* Трансфер с шатъл от "Порт Майо" в центъра на Париж до летището;

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА

* Полудневна пешеходна програма "Големите булеварди и Шан-з-Елизе" - 45 лева

* Панорамна обиколка на Париж - 80 ева

* Чекиран багаж до 20 кг в двете посоки - 85 лева

* Чекиран багаж до 32 кг в двете посоки - 110 лева

* При нощувки в Париж туристите (без децата под 16 г.) заплащат задължително градска такса (city tax) в размер на около 1,00 евро на човек на ден при настаняване в хотели 2 звезди, 1,65 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и на около 2,50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.

УСЛОВИЯ

Начин на записване: резервация с депозит 50% и доплащане 20 дни преди датата на отпътуване.

email: air@4aholiday.com

tel: 0892 905 025