000799

Великден на остров Санторини

Великден на остров СанториниВеликден на остров СанториниВеликден на остров СанториниВеликден на остров СанториниВеликден на остров СанториниВеликден на остров Санторини

ЦЕНИ

София - Санторини - София

06.04.2018 - 09.09.2018

4 дни / 3 нощувки

Транспорт: самолет от София


Цена на възрастен в двойна стая - Finikia memories hotel 3*- 865 лева

Цена на възрастен в двойна стая - El Greco hotel 4* - 899 лева

Цена на възрастен в двойна стая - New Haroula 3* - 929 лева

Цена на възрастен в двойна стая - Art hotel 3* - 995 лева

Цена на възрастен в двойна стая - On The Rocks 4* - 999 лева

Цена на възрастен в двойна стая - Senses boutique hotel 4* - 1009 лева

ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО

1 ден: София – Санторини

Събиране на летище София за директен чартърен полет за о-в Санторини. Кацане на летището на о-в Санторини. Трансфер до хотела. Настаняване. Свободно време. Нощувка.


2 ден:Санторини

Закуска. Свободно време или по желание екскурзия с корабче (около 6 ч.): посещение на остров Неа Камени, където може да се изкачите до кратера на все още действащия вулкан; пауза за плуване в залив около остров Палеа Камени; посещение на Тирасия – красив остров с традиционната цикладска атмосфера, където има възможност за плаж или посещение на главния град Манолас, който може да бъде достигнат пеш или на магаре – традиционен начин на придвижване на Санторини. Нощувка.


3 ден:Санторини

Закуска. Свободно време. По желание и предварителна заявка - панорамна обиколка на острова и посещение на Иа за наблюдаване на залеза (при подходящо време): Пиргос – селище, изградено по склона на планината пророк Илия с къщи, подредени стъпаловидно около останките от венецианска крепост. Отпътуване за Фира – столицата на Санторини. Пешеходна разходка във Фира: двете катедрали – православна и католическа, Доминиканският манастир. Свободно време с възможност за посещение на Археологическия музей, Музея на праисторическа Тира или Музея на фолклора. Посещение на Имеровигли – традиционно цикладско селище, изградено по ръба на вулканичния кратер, наричано „терасата на Егейско море“ поради прекрасната гледка, която се разкрива към калдерата. Иа - най-известното селище на острова със свободно време за посрещане на "най-красивия залез в света" (при подходящо време). Връщане в хотела след залез слънце. Нощувка.


4 ден: Санторини – София

Закуска. Свободно време. Напускане стаите на хотела до 12:00 ч. Трансфер до летището. Полет за София. Пристигане на летище София.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА

* Самолетен билет София - остров Санторини - София за директен чартърен полет на авиокомпания "Ellinair" с включени летищни такси
* Ръчен багаж до 5 кг и чекиран багаж до 15 кг
* Трансфер летище - хотел - летище
* 3 нощувки със закуски в избрания от Вас хотел на остров Санторини
* Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR
* Водач от България

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА

* Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се индивидуално на рецепцията на всеки хотел!)

* Екскурзия с корабче до вулкана и островите Неа Камени, Палеа Камени и Тирасия (при подходящо време) - възрастни - 80 лева/ деца до 11 г. - 40 лева

* Панорамна обиколка на острова с посещение на Иа за наблюдаване на залеза (при подходящо време) - възрастни - 75 лева/ деца до 11 г. - 35 лева

* Входна такса за кратера на вулкана на о-в Неа Камени (2,5 EUR)

* Такса гориво и вредни емисии - обявява се 21 дни преди полета (доплаща се задължително, в случай че бъде обявена такава)

* Градски транспорт

* Входни такси за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание

* Разходи от личен характер

* Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!)

УСЛОВИЯ

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
Организаторът си запазва правото да променя маршрути и часове или да премества екскурзиите за друг ден, когато климатичните условия налагат това, за да се гарантира сигурността и качеството на услугата.
Деца до 1.99г. заплащат 50 лв., като не ползват седалка в самолета и в автобуса по време на трансферите. Децата не ползват допълнително легло - ползват бебешка кошарка или са настанени на леглото на родителите си!
Промени в маршрута и програмата по време на екскурзиите поради форс мажорни обстоятелства или метеорологични условия не дават право на възстановяване на сумите за екскурзията.
Резервации: депозит при резервация - 35% от стойността на ексурзията плюс стойността на допълнителното заявените услуги, доплащане - до 30 дни преди датата на отпътуване.
Анулации: от деня, следващ деня на записването до 31 ден преди датата на заминаване - 35% от основната цена на екскурзията; от 30 ден до деня на заминаване - 100% от общата цена на екскурзията.
При анулиране на екскурзия под 24 ч. или неявяване се предвижда 100 % парична глоба.
Часово време: България 12 ч.; Гърция 12 ч.

email: air@4aholiday.com

tel: 0892 905 025