000539

РОЗОВАТА ДОЛИНА И КОМПЛЕКС ДАМАСЦЕНА

Изтекла
РОЗОВАТА ДОЛИНА И КОМПЛЕКС ДАМАСЦЕНАРОЗОВАТА ДОЛИНА И КОМПЛЕКС ДАМАСЦЕНАРОЗОВАТА ДОЛИНА И КОМПЛЕКС ДАМАСЦЕНАРОЗОВАТА ДОЛИНА И КОМПЛЕКС ДАМАСЦЕНА

ЦЕНИ

Бургас - Комплекс "Дамасцена" - Казанлък - Бургас

18.10.2020

Еднодневна екскурзия

Транспорт - автобус от Бургас

С придружител от "Фор а Холидей"


Комплекс „Дамасцена“ отваря врати през 2007 година и вече е сред водещите туристически дестинации в България. По време на екскурзоводската обиколка ще имаме възможността да изживеем магията на розобера, да проследим отблизо технологията на розоварене в съвременната ни дестилерия, както и да се докоснем до традициите на старинното производство.
Тук ще можем да опитаме известното сладко от рози, мед от рози, розов ликьор и гюлова ракия, да тестваме различни етерични масла и да научим интересни факти за тяхното приложение.


Цена на възрастен - 38 лв

ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО

Отпътуване от гр. Бургас в 07.30 ч. за с. Скобелево. Посещение на Етнографски комплекс „Дамасцена“, където ще имате възможността да се разходите в красивата розова градина, да разгледате етнографската сбирка и да се запознаете с производството на прочутото по цял свят Българско розово масло. Тук може да се опитат розово сладко, розов мед, гюлова ракия.

Отпътуване за столицата на Розовата долина – гр. Казанлък. Свободно време за разходка из града. Отпътуване за гр. Бургас. Пристигане в привечер.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА

* Транспорт с туристически автобус;

* Посещение на комплекс „Дамасцена”;

* Посещение на град Казанлък;

* Туристическа застраховка с лимит 1000 лв.

* Придружител от "Фор а Холидей"

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА

* Разходи от личен характер.

* Входна такса - 6 лв.

УСЛОВИЯ

* Начин на плащане: 100% при записване, доплащане до 7 дни преди датата на отпътуване.

* Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването - 30 пълноплащащи туриста.

email: air@4aholiday.com

tel: 0892 905 025