000593

КАРНАВАЛ В НИЦА И МАНТОН 2018

Изтекла
КАРНАВАЛ В НИЦА И МАНТОН 2018КАРНАВАЛ В НИЦА И МАНТОН 2018КАРНАВАЛ В НИЦА И МАНТОН 2018КАРНАВАЛ В НИЦА И МАНТОН 2018

ЦЕНИ

Пловдив - София - Белград - Загреб - Любляна - Венеция - Сан Ремо - Ница - Кан - Мантон - Ница - Монако - Монте Карло - Милано - Любляна - Загреб - Белград - София - Пловдив

26.02.2018 - 05.03.2018

8 дни / 5 нощувки

Транспорт: автобус от София и Пловдив


ЦЕНИ:

Цена на възрастен в двойна/тройна стая: 655 лв.

Цена на човек в индивидуална стая: 849 лв.

Цена на деца и младежи до 18 г. в стая с 2 възрастни: 568 лв.

Цена на деца и младежи до 18 г. в стая с 1 възрастен : 599 лв.

ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО

1 ДЕН:

09:00 ч. – хотел “Тримонциум” в Пловдив – трансфер Пловдив – София за тези, които желаят / 12:00 ч. – отпътуване от София, от Централна автогара София – сектор „Паркинг”. Качването в автобуса започва в 11:30 ч. Отпътуване по маршрут София – Белград – Загреб – Любляна – Венеция. Нощен преход.

2 ДЕН:

Сутринта пристигане във Венеция. Разглеждане забележителностите на Венеция: разходка с корабче от Пунта Сабиони до „Сан Марко” (цената на билета за корабчето не е включена в пакетната цена на екскурзията), посещение на историческия център на Венеция: площад “Сан Марко”, базиликата „Сан Марко”, двореца на Дожите (отвън), моста на въздишките моста “Риалто”.
Свободно време. Вечерта – настаняване в хотела в Лидо ди Йезоло или района на Тревизо. Нощувка.

3 ДЕН:

Закуска. Отпътуване за Ница. По пътя – двучасов престой в Сан Ремо – един от най-привлекателните курорти в Италия, известен още като „града на фестивалите” заради многобройните културни и музикални форуми, които се организират там целогодишно. Разходка по „Корсо императриче” – един от най-елегантните крайбрежни булеварди в Европа, разходка из стария град - Ла Пиня.
Вечерта – пристигане в Ница. Настаняване в хотела. Нощувка.

4 ДЕН:

Закуска. Сутринта - разглеждане на Кан - бул. „Кроазет”, Фестивалния комплекс.
Следобед - разходка до Мантон, където се провежда карнавала „Лимонени празници”, по време на който прекрасният курортен град е украсен със скулптури, направени от лимони и портокали. Разходка по крайбрежния булевард „Променад дю солей”.
Възможност за посещение на изложбата на открито на скулптури от цитрусови плодове в градината Биовес (билетът за изложбата, който не е включен в пакетната цена на екскурзията, струва около 9 EUR за възрастни и около 6,50 EUR за деца до 14 г).
Завръщане в Ница. Нощувка.

5 ДЕН:

Закуска. Разглеждане на Ница - стария град, площад “Масена”, цветния пазар, руската църква “Св. Николай”.
В 14:30 ч. на крайбрежния булевард „Променад-де-з-англе” започва карнавално шествие. (Билетите за карнавалното шествие, които не са включени в пакетната цена на екскурзията, струват съответно по около 26 EUR на специално изработените трибуни или около 12 EUR на пл. „Масена”; безплатно е по тротоарите извън пл. „Масена”. Който желае, може да дойде дегизиран). Нощувка.

6 ДЕН:

Закуска. Отпътуване от Ница. Разглеждане на Монако и Монте Карло – Океанографския музей, двореца Грималди, Катедралата, Казиното в Монте Карло.
Около 15:00 ч. - отпътуване за Италия.
Вечерта - пристигане в района на Милано и настаняване. Нощувка.

7 ДЕН:

Закуска. Разглеждане на Милано – Катедралата, галерията „Виктор-Емануил II“, паметника на Леонардо да Винчи, Ла Скала (отвън), замъка „Сфорца“ (отвън). Свободно време.
Вечерта - отпътуване по маршрут Милано – Любляна – Загреб – Белград - София. Нощен преход.

8 ДЕН:

Вечерта - пристигане в София на Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Трансфер до Пловдив.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА

* Транспорт с луксозен автобус;

* 5 нощувки с 5 закуски;

* Водач-придружител;

* Екскурзоводско обслужване.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА

* Ползване на двойна седалка от турист: 299 лв.

* Такси за вход в музео, билети за корабчета, градски транспорт и др.;

* Mедицинска застраховка (2 лв. на човек на ден);

* Слушалки по време на екскурзоводска програма (2-3 EUR на човек);

* Посещение на галерията "Уфици";

* Градски такси.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

ВАЖНО:

При нощувки в Италия туристите заплащат задължително градска такса както следва: в или в околностите на Лидо ди Йезоло - 1,00 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 1,50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди; в Милано или околности - 4 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 5 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени. Възможно е през 2018 г. и други европейски градове да въведат подобни такси, които биха се заплащали директно на рецепцията на хотелите лично от туристите.

УСЛОВИЯ

ЗАПИСВАНЕ:

Записването става срещу внесен депозит в размер на 30% от стойността на автобусните екскурзии или 50% от стойността на самолетните екскурзии и сключен договор за организирано пътуване. Заплащането на 100% от стойността на пакета се извършва най-късно 15 дни преди началната дата на отпътуването.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

За страните от Европейския съюз Ви е необходима валидна лична карта. Внимание: за автобусните екскурзии на „Руал Травел”, които преминават през страни извън ЕО, Ви е необходим валиден задграничен паспорт. Необходими са и медицинска застраховка и съответната изискуема сума дневни пари. Няма други специфични медицински и здравни изисквания. За лица под 18 г., пътуващи непридружени от родителите си, се изисква нотариално заверено родителско разрешение детето да напусне страната.

АНУЛАЦИИ:

* до 30 дни преди обявената дата на пътуването - 0% (само ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети за самолетните екскурзии)
* от 29 до 15 дни преди обявената дата на пътуването - 30%
* от 14 до 7 дни преди обявената дата на пътуването - 70%
* от 6 до 3 дни преди обявената дата на пътуването - 80%
* под 3 дни преди обявената дата на пътуването - 100%

email: air@4aholiday.com

tel: 0892 905 025