000594

КАРНАВАЛ ВЪВ ВЕНЕЦИЯ 2017

Изтекла
КАРНАВАЛ ВЪВ ВЕНЕЦИЯ 2017КАРНАВАЛ ВЪВ ВЕНЕЦИЯ 2017КАРНАВАЛ ВЪВ ВЕНЕЦИЯ 2017КАРНАВАЛ ВЪВ ВЕНЕЦИЯ 2017

ЦЕНИ

Пловдив - София - Венеция - Верона - Венеция - Любляна - Загреб - Белград - София - Пловдив

03.02.2018; 10.02.2018

5 дни / 2 нощувки

Транспорт: автобус от Пловдив и София


ЦЕНИ:

Цена на възрастен в двойна/тройна стая: 325 лв.

Цена на човек в индивидуална стая: 384 лв.

Цена на деца и младежи до 18 г. в стая с 2 възрастни: 279 лв.

Цена на деца и младежи до 18 г. в стая с 1 възрастен: 299 лв.

ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО

1 ДЕН:

10.00 ч. – хотел “Тримонциум” в Пловдив – трансфер Пловдив – София за тези, които желаят / 13.00 ч. – отпътуване от София, от Централна автогара София – сектор „Паркинг”. Качването в автобуса започва в 12.30 ч. Нощен преход.

2 ДЕН:

Сутринта пристигане в Италия. Разглеждане забележителностите на Венеция: разходка с корабче от Пунта Сабиони до „Сан Марко”(цената на билета за корабчето не е включена в пакетната цена на екскурзията), посещение на историческия център на Венеция: площад “Сан Марко”, базиликата „Сан Марко”, двореца на Дожите (отвън). Разходка до моста “Риалто”.

Пътуващите на екскурзията с дата на отпътуване 03.02.2018 ще могат на 04.02.2018 в 12.00 ч. да се полюбуват от площад „Сан Марко” на най-популярното събитие на Карнавала - “Полетът на Ангела”. Вечерта – настаняване в хотела в Лидо ди Йезоло или района на Тревизо. Нощувка.

3 ДЕН:

Закуска. Разглеждане на Верона - Арена ди Верона, къщата на Жулиета, пл. „Бра”, пл. д’Ербе, пл. “Синьория”. Разглеждане на Падуа – пл. “Сан Антонио” с базиликата “Сан Антонио”, статуята на Еразмо Гатемелата и пл. “Прато де ла Вале”.
Завръщане в хотела в Лидо ди Йезоло или района на Тревизо. Нощувка.

4 ДЕН:

Закуска. Свободен ден за разходки из карнавална Венеция. Възможност за разглеждане галерията на Академията, Ка д’Оро или на островите Мурано и Бурано с техните фабрики за стъкло и дантели.

Пътуващите на екскурзията с дата на отпътуване 10.02.2018 ще могат да присъстват на последните дни на Карнавала, когато градът буквално гъмжи от дегизирани хора, които се тълпят по уличките и площадчетата, за да се забавляват, но и за да бъдат забелязани и да създават празнично настроение на околните.
Вечерта - отпътуване по маршрут Венеция – Любляна – Загреб – Белград - София. Нощен преход.

5 ДЕН:

Вечерта – пристигане в София на Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Трансфер до Пловдив.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА

* Транспорт с луксозен автобус

* 2 нощувки със закуски

* Придружител от агенцията

* Екскурзоводско обслужване

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА

* Такси за вход в музеи, билети за корабчета, градски транспорт и др.

* Медицинска застраховка (2 лв. на човек на ден)

* Градски такси

* Ползване на двойна седалка - 199 лв.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

ВАЖНО: При нощувки в Италия туристите заплащат задължително градска такса както следва в или в околностите на Лидо ди Йезоло - 1,00 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 1,50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Възможно е през 2018 г. и други европейски градове да въведат подобни такси, които биха се заплащали директно на рецепцията на хотелите лично от туристите.

УСЛОВИЯ

РЕЗЕРВАЦИИ И ЗАПИСВАНЕ

Записването става срещу внесен депозит в размер на 30% от стойността на автобусните екскурзии и сключен договор за организирано пътуване. Заплащането на 100% от стойността на пакета се извършва най-късно 15 дни преди началната дата на отпътуването.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ

За страните от Европейския съюз Ви е необходима валидна лична карта. Внимание: за автобусните екскурзии, които преминават през страни извън ЕC, Ви е необходим валиден задграничен паспорт. Необходими са и медицинска застраховка и съответната изискуема сума дневни пари. За лица под 18 г., пътуващи непридружени от родителите си, се изисква нотариално заверено родителско разрешение детето да напусне страната.

АНУЛАЦИИ

При отказ на клиента от пътуване, фирмата му възстановява стойността на пакета при следните удръжки:

* до 30 дни преди обявената дата на пътуването - 0% (само ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети за самолетните екскурзии)

* от 29 до 15 дни преди обявената дата на пътуването - 30%

* от 14 до 7 дни преди обявената дата на пътуването - 70%

* от 6 до 3 дни преди обявената дата на пътуването - 80%

* под 3 дни преди обявената дата на пътуването - 100%

email: air@4aholiday.com

tel: 0892 905 025