000949

ХОЛАНДИЯ - СТРАНАТА НА ЛАЛЕТАТА

Изтекла
ХОЛАНДИЯ - СТРАНАТА НА ЛАЛЕТАТАХОЛАНДИЯ - СТРАНАТА НА ЛАЛЕТАТАХОЛАНДИЯ - СТРАНАТА НА ЛАЛЕТАТАХОЛАНДИЯ - СТРАНАТА НА ЛАЛЕТАТАХОЛАНДИЯ - СТРАНАТА НА ЛАЛЕТАТАХОЛАНДИЯ - СТРАНАТА НА ЛАЛЕТАТАХОЛАНДИЯ - СТРАНАТА НА ЛАЛЕТАТА

ЦЕНИ

Бургас - Осло - Амстердам - София - Бургас

02.05.2018 - 07.05.2018

6 дни / 5 нощувки

Транспорт: самолет от Бургас и до София; автобус до Бургас

Ранни записвания до 15.03.2018!


ЦЕНИ:

Hotel Belfort 3*: 1414 лв.

Hotel WestCord Fashion Hotel Amsterdam 4*: 1802 лв.

ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО

1 ДЕН:

Полет от Бургас до Амстердам през Осло, който излита в 11:10 и каца в Амстердам в 21:00. Следва трансфер и настаняване в хотела. Нощувка.

2 ДЕН:

Закуска. Пешеходна разходка из историческата част на Амстердам с екскурзовод на български език (включенаa в цената). Обиколката включва някои от най-известните забележителности на града: централната жп гара, старата църква, намираща се в квартала на червените фенери, китайския квартал с най-големият будистки храм в Европа, новият пазар (останки от средновековна порта), къщата на Рембранд, площад Рембранд, синагогата, общината, синият мост над река Амстел, плаващият пазар за цветя, средновековното дворче „Бехайнхоф“, галерията на историческия музей, площад Дам (двореца Дам и Нациолания паметник). Продължителност на екскурзията 3-4 часа. Свободно време.
Връщане в хотела. Нощувка.

3 ДЕН:

Закуска. По желание и срещу допълнително заплащане:
Екскурзия с екскурзовод на български език до Койкенхоф - най-красивият пролетен парк в Холандия, който ще ви дари с незабравима разходка из обширни градини от уханни цветя. Посещението на парка става със специален обществен транспорт, който пътува от Амстердам до летище Схипол, а оттам с друг автобус до самия парк. По пътя се наблюдават удивителни цветни лехи от лалета, зюмбюли и нарциси. Продължителност на екскурзията 5 – 6 часа.
Връщане в хотела. Нощувка.

4 ДЕН:

Закуска. По желание и срещу допълнително заплащане:
Полудневна екскурзия с екскурзовод на български език с влак до музея на открито Зансе Сханс. Пътува се с обществен транспорт (20 минути). Това е мястото в Холандия, което многообразно показва холандския начин на живот през 17-18 век. Тук може да наблюдавате как се прави типичното холандско сабо – дървените обувки, които в миналото са се носели от холандците, работещи предимно на полето. Днес те са един от символите на Холандия. Ще видите как се прави и прочутия и толкова вкусен холандски кашкавал, но преди всичко ще видите много мелници. Разходката из музея на открито включва посещение на мелница за производство на подправки и горчица, ателие за производство на типични холандски обувки (кломпен), мандра с магазин за кашкавал. Входът за всяка от мелниците е 4 евро.
Отпътуване обратно за Амстердам. Свободно време. Връщане в хотела. Нощувка.

5 ДЕН:

Закуска. По желание и срещу допълнително заплащане:
Екскурзия с посещение на Рейксмузеум - най-големият музей в Холандия, притежаващ богата колекция от произведения на изкуството създадени от холандски майстори. Държавният Рейксмузеум разказва историята на Холандия, влиянието на близки и далечни страни. Свободно време след обед.
Връщане в хотела. Нощувка.

6 ДЕН:

Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището за полет Амстердам-София, който излита в 18:10 и каца в 21:55. Трансфер от София до Бургас.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА

* Самолетни билети Бургас-Осло-Амстердам и Амстердам-София

* Чекиран багаж до 15 кг и ръчен багаж до 10 кг.

* Трансфер София-Бургас

* Трансфер летище-хотел-летище

* Пешеходна разходка из историческата част на Амстердам с използване на градски траспорт (включенa в цената)

* 5 нощувки със закуски в хотел, разположен в широкия център

* Застраховка „помощ при пътуване в чужбина“ с покритие 5000 евро

* Водач придружаващ групата от България при минимум 20 пътуващи

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА

* Полудневна Екскурзия до Койкенхоф с екскурзовод на български език – € 55,00 с включени билети за транспорт и входна такса

* Целодневна екскурзия до Зансе Сханс с екскурзовод на български език – € 33,00 с включени билети за транспорт

* Екскурзия до Рейксмузеум с екскурзовод на български език (2 часа) - € 40,00 с включена входна такса

* Градски туристически такси € 2,00-4,00 на човек/ден

* Допълнително изхранване, алкохолни и безалкохолни напитки, бакшиши

* Доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г.

* Входни такси за забележителностите

* Карта за градския транспорт - € 21,50

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Цените са валидни за минимален брой записани - 15 човека. В случай, че няма места в предложените по програма хотели, ще бъдат предложени други от същата категория и подобна локация.

Възможни са размествания в реда на провеждане на допълнителните екскурзии, както и промени в часовете на полетите

Офертата е валидна до изчерпването на контингентите по полетите и хотелите!

email: air@4aholiday.com

tel: 0892 905 025