000548

LONG BEACH RESORT 4*+
Хургада, Египет

Изтекла
LONG BEACH RESORT 4*+Хургада, ЕгипетLONG BEACH RESORT 4*+Хургада, ЕгипетLONG BEACH RESORT 4*+Хургада, ЕгипетLONG BEACH RESORT 4*+Хургада, ЕгипетLONG BEACH RESORT 4*+Хургада, ЕгипетLONG BEACH RESORT 4*+Хургада, Египет

ЦЕНИ

LONG BEACH RESORT 4*+

Варна - Хургада - Варна

20.10.2019 - 27.10.2019

8 дни / 7 нощувки

Транспорт: самолет от Варна


Цени на възрастен в двойна стандартна стая, валидни до 30.08 - 493 Е

ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО

Ден 1: Варна - Хургада


Излитане от летище Варна с директен чартърен полет за Хургада. Посрещане на летище Хургада и трансфер до хотела. Настаняване след 14:00 часа. Свободно време. Нощувка.

Ден 2 -7: Хургада


Закуска. Свободно време или възможност допълнителна екскурзия.

 

Ден 8: Хургада - Варна


Закуска в хотела. Освобождаване на стаите до 12:00ч, като багажът може да бъде оставен в стая около рецепция, предназначена за съхранение. Свободно време до трансфера за летището и полет от Хургада за Варна.

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА

* Самолетни билети Варна - Хургада - Варна с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);
* 20 кг. чекиран багаж и една бройка ръчен багаж с тегло до 8 кг;
* Пътнически и летищни такси (които са в размер на 95 евро на човек към 08.11.2018);
* 7 нощувки наAll Inclusive;
* Трансфери летище - хотел – летище;
* Представител на туроператора с български език за престоя;
* Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance).

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА

* Допълнителни екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Хургада);
* Виза – 25 $ (заплаща се и се получава при пристигане на летището в Хургада);
* Задължително се заплаща евентуална горивна такса**;
* Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Допълнителни екскурзии:

- Кайро и пирамидите - целодневна екскурзия - 90 долара на човек
- Луксор - препоръчана - целодневна - 90 долара на човек
- Обзорна обиколка на Хургада - 20 долара на човек
- Бялото слънце на пустинята - сафари с джипове, посещение на бедуинско селище, каране на бъгита, посещение на зоопарк, наблюдение на звездите с телескоп, вечеря - полудневна - 60 долара на човек
- Райския остров - плаване с кораб, гмуркане и разглеждане на уникалните рифове на Червено море, забавления на острова, обяд, качване на батискаф - 90 долара на човек
- Качване и разглеждане на морското дъно с батискаф - 45 долара на човек
- Коралови рифове - две гмуркания при кораловите рифове, обяд на кораб в открито море - 35 долара на човек
- Шоу "1001" нощи - 35 долара на човек
- Дайвинг с разходка и обяд ба плажа - 70 долара на човек
- Хотела разполага със спа център

УСЛОВИЯ

Цените са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

Внимание! Превозването на специално оборудване за екстремни спортове като сърфинг, кайт-сърфинг, гмуркане и други се организира само по запитване и след предварително подадена информация към туроператора.

Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

Важно! На територията на Египет е забранено внасянето и използването на безпилотни модели на летящи технически устройства, като дронове, хеликоптери и самолети с дистанционно управление. Моля, да имате предвид, че такова оборудване ще бъде конфискувано и употребата му подлежи на строги санкции във вид на големи парични глоби и арест!


УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
1. Плащания:
- депозит при записване в размер на 350 лв. на човек от общата цена на всички услуги, включени в договора за туристически пакет;
-доплащане до 25 дни преди датата на пътуване.

2.Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване (международният паспорт трябва да е валиден минимум 6 месеца след датата на отпътуване от Египет);

3. Анулационни срокове:
3.1. Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 45 дни преди датата на пътуването;
3.2. При анулация от 44 до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит;
3.3. При анулация от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването;
3.4. При анулация от 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания Bulgarian Air Charter
седалище и адрес: София, ул. "Павел Красов" 35
номер на лиценз: BG 2407 - 08
тип самолет: MD - 82


**УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 650 долара на тон; Хургада: 700 долара на тон. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса до 10 дни преди пътуването в агенцията, където са записани (за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава).

*Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: до 20 дни преди датата на отпътуване.
*Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет ! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.

*Медицинската застраховка е сключена в ''Групама Застраховане'' ЕАД /асистираща компания: EUROCROSS ASSISTANCE/ или Мондиал Асистанс.
В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в документите във Вашия травелпак - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователя не бъде своевременно уведомен, то същия има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
*При пътуване към Арабска република Египет е необходимо да притежавате задграничен паспорт, с валидност поне 6 месеца след датата на влизането в страната. Визи с цел туризъм и престой до 30 дни се купуват и получават на ГКПП на международните летища – стикерите са продават в банкови офиси, намиращи се в транзитната зона преди паспортния контрол. Цената на визовия стикер, закупен на ГКПП, е 25 щатски долара, като заплащането на същия може да бъде осъществено с кредитна карта или в брой в твърда валута. В паспорта Ви трябва да има поне една цяла свободна страница, за да може върху нея да бъде положена входната виза за страната. На гърба на тази страница не следва да има друга положена по-рано виза, освен печати от граничен контрол.
*При пътуване от България за Египет не са необходими имунизации и на границата не се изисква имунизационна книжка

 

email: air@4aholiday.com

tel: 0892 905 025